Geruchten

Burton Dream Team stort zich op Alice in Wonderland

Burton Dream Team

Tim Burton doet Alice in Wonderland. Ik kan me geen beter geschikte regisseur bedenken om de psychedelische wereld van Lewis Carroll in beeld te brengen. A match made in heaven.

Maar dit wisten we natuurlijk al. Wat we ook al wisten is dat Johnny Depp gecast is als de Mad Hatter, jawel. Toen ik het nieuws voor het eerst hoorde dacht ik meteen aan de twee volgende, logische, casting bits: Helena Bonham Carter en Danny Elfman. Hop naar de Burton Dream Team. Blijkt dat onlangs beiden bevestigd hebben mee te werken aan deze adaptatie.

reageer verder lezen »

Joaquin Phoenix stopt met acteren

200811-phoenix-stopt.jpg

Deze week kondigde Joaquin Phoenix, dood serieus, exclusief aan E! aan dat hij gaat stoppen met acteren en de muziekwereld zal instappen. De reporter van E! had het echter moeilijk Joaquin te geloven en pakte het nogal tactloos aan toen hij al lachend vroeg of hij serieus was (bekijk de clip onderaan).

Joaquin Phoenix zal voor de laatste keer op het witte doek verschijnen in de film Two Lovers, samen met Gwyneth Paltrow. Hij kreeg eerder al twee oscar nominaties, waaronder eentje voor Walk the Line. Het is voor deze film dat hij gitaar leerde spelen, voor zijn rol als Johnny Cash.

reageer verder lezen »

3 maal Johnny Depp voor Disney

200903-3maaldepp.jpg

Johnny Depp zijn agenda, als we IMDb mogen geloven, is al zeker gevuld tot 2011, maar dat weerhoudt de man niet van er nog enkele rollen bij te doen. Gisteren kondigde Disney aan dat Depp mee zal spelen in 3 nieuwe films.

Het is bevestigd dat er een vierde Pirates of the Caribbean aankomt en Captain Jack Sparrow zal opnieuw van de partij zijn. Ook Geoffrey Rush kruipt opnieuw in de huid van Captain Barbosa. Keira Knightley liet eerder al weten dat ze geen interesse meer had in een vierde Pirates film, wat Disney wellicht niet erg zal vinden. Het zou de studio te veel kosten om Knightley en Bloom terug te brengen en te weinig opleveren.

De film zal voor het verhaal wellicht inpikken op The Fountain of Youth dat subtiel aangehaald wordt in de derde Pirates film.

reageer verder lezen »

Bruce Willis wil regisseren

200809-brucewillis-regie.jpg

Bruce Willis gaat een poging wagen achter de camera. Hij zal zijn debut maken als regisseur met de psychologische thriller Three Stories about Joan.

Veel acteurs maken al eens de carrièreswitch van voor de camera naar de regiestoel, maar Bruce Willis leek met nu niet iemand die deze stap zou maken. Als we op de titel afgaan lijkt het ook niet een actiegevulde film te worden.

Waar het verhaal precies over zal gaan is nog niet helemaal duidelijk. We weten wel dat we een vrouw, gespeeld door Camilla Belle, zullen volgen op drie cruciale momenten in haar leven. Bruce Willis zal ook de rol van de vader van de titelrol op zich nemen. Owen Wilson en Kieran Culkin zouden ook meespelen.

Het scenario is geschreven door Christopher Alexander and Sam Applebaum. Filmen start volgende maand al.

reageer verder lezen »

Disney kiest opnieuw pretpark als inspiratiebron

200809-disney-tomorrowland.jpg

Na het enorme succes van Pirates of the Caribbean is het niet echt een verrassing dat Disney opnieuw inspiratie gaat zoeken in hun pretparken. Deze keer kijken ze niet naar één rit maar gaan ze zich baseren op het volledige Tomorrowland.

Ze verzekeren dat de film niet dezelfde naam zal dragen als het stukje pretpark en dat Tomorrowland enkel als inspiratie dient voor de futurischtische setting van hun film. Een episch verhaal dat zich in de toekomst zal afspelen.

Jon Lucas en Scott Moore (The Ghosts of Girlfriends Past) werken op dit moment aan het scenario. Dwayne 'The Rock' Johnson zou al vast hangen aan het project om de hoofdrol te spelen. Hij heeft net enkele rollen neergezet voor Disney en blijkbaar zijn ze er van overtuigd dat hij een goede keuze is.

reageer verder lezen »

Ghostbusters 3 lijkt er dan toch te komen

200809-nieuwe-ghostbusters.jpg

Er zijn al lang geruchten over een nieuwe Ghostbusters film, nu lijkt het bevestigd dat er een derde deel komt. Harold Ramis heeft via een emailtje naar de Chicago Tribune laten weten dat er inderdaad gewerkt wordt aan een derde film, wellicht met de originele cast.

Gene Stupnitsky en Lee Eisenberg zouden aan een script werken. De studio hoopt ook Judd Apatow, producer van Year One, te betrekken bij het project. Wellicht ook voor de acteurs gekoppeld aan zijn naam.

reageer verder lezen »

Maguire en Raimi terug voor Spider-Man 4 én 5, Venom krijgt eigen film

20080906-meerspidy.jpg

Er wordt al lange tijd gespeculeerd over een vierder Spider-Man film. Er waren heel wat geruchten dat Tobey Maguire geen interesse had om terug in de huid van Peter Parker te kruipen. Patrick Fugitis lange tijd favoriet geweest als opvolger, maar ook Michael Angarano en  Jake Gyllenhaal zijn even vernoemd. 

Nike Finke van Deadline Hollywood Daily komt nu met het nieuws dat zowel Tobey Maguire als de regisseur Sam Raimi zullen terug keren voor meer Spider-Man.

reageer verder lezen »