Deel Twee zit ook op Twitter

200903-twhitterwhale.png

Deel Twee bestaat uit een groepje mensen die in hun vrije tijd over film schrijven. We hebben dus niet altijd de tijd om snel mee te zijn met groot nieuws, dat is ook onze bedoeling niet. Toch zijn er af en toe zaken die we onmiddellijk kwijt willen, zonder dat we daarvoor een volledig bericht kunnen schrijven op de website. Voor deze korte nieuwsflitsen gebruiken we al een tijdje Twitter. Je kan ons terugvinden op @deeltwee

Het idee is om Twitter te gebruiken als een soort interactieve telex waarbij we snel weetjes geven en tv- en dvd-tips posten. Deze berichtjes komen ook op de site terecht, in de zijbalk onder Twitter Telex.

Voor de mensen die Twitter nog niet kennen: Twitter is een soort micro blogging systeem. Je krijgt 140 tekens om te zeggen wat je wil zeggen. Als je jezelf registreert op Twitter, kan je andere mensen volgen (ons bijvoorbeeld) en kan je reageren op berichtjes die zij plaatsen. Je kan ook rechtstreeks berichten sturen naar de mensen die je volgt (Direct Messaging). Vergeet ons dus geen berichtje te sturen @deeltwee van zodra je geregistreerd bent!

Door Stijn De Meyere, 12 Maart 2009

Reacties