Site aankondigingen

Deel Twee zit ook op Twitter

200903-twhitterwhale.png

Deel Twee bestaat uit een groepje mensen die in hun vrije tijd over film schrijven. We hebben dus niet altijd de tijd om snel mee te zijn met groot nieuws, dat is ook onze bedoeling niet. Toch zijn er af en toe zaken die we onmiddellijk kwijt willen, zonder dat we daarvoor een volledig bericht kunnen schrijven op de website. Voor deze korte nieuwsflitsen gebruiken we al een tijdje Twitter. Je kan ons terugvinden op @deeltwee

Het idee is om Twitter te gebruiken als een soort interactieve telex waarbij we snel weetjes geven en tv- en dvd-tips posten. Deze berichtjes komen ook op de site terecht, in de zijbalk onder Twitter Telex.

reageer verder lezen »

Een half stille release

Vanaf vandaag vind je hier de (bijna) nieuwe versie van Deel Twee. De site heeft een klein sabatjaartje achter de rug. Binnenkort komen we helemaal terug, maar de komende weken dienen vooral om de nieuwe site op te volgen.

Ik heb deze nieuwe versie in eerste instantie opgezet als technische oefening, maar ik wil jullie niet vervelen met details. De oude site had voor mij wat beperkingen die ik met deze versie heb weggewerkt. Misschien komen er in de komende weken nog wat features bij.

reageer verder lezen »