Extra lange trailer The Day the Earth Stood Still

Extra lange trailer The Day the Earth Stood Still

Ik zag er vorige week al heel wat reclame voor, voor The Day the Earth Stood Still. In de Metro (de krant) bijvoorbeeld. Die was omwikkeld met een valse voor- en achterpagina, helamaal geïntegreerd in de krant. De kop van de krant titelde de film. De marketing machine doet zoals steeds zijn werk.

Fox kondigde deze week nog een interessante stunt aan. Ze gaan de film de ruimte inzenden, speciaal voor onze galactische buren. Helaas maakt de marketing de film niet, of het ook de moeite gaat zijn om 8 euro voor neer te tellen kan ik dus niet zeggen.

Opvallend is dat de marketing behoorlijk rond Keanu Reeves draait. Hij heeft zijn doorbraak in het sci-fi milieu zowat gehad met The Matrix. Sindsdien is het wel wat kalm rond hem. Ondanks enkele projecten met ruime budgetten lijkt Keanu Reeves zo geen box-office trekker meer. Hopelijk doet hij het nu beter.

The Day the Earth Stood Still is een remake van de klassieker uit 1951. Kort komt het er op neer dat de Aarde een bezoekje krijgt van een alien (Keanu Reeves) en een robot. Zij komen met de zeer duidelije boodschap dat de mensen meer respect moeten hebben voor elkaar en de Aarde, zoniet worden ze vernietigd.

Hieronder vind je een trailer van een goeie vijf minute. Het geeft al heel wat prijs van de film, de mindere kwaliteit moet je er maar bij nemen.

Ik ben toch benieuwd om de film te zien, de special effects nodigen wel uit om hem op groot scherm te bekijken, al denk ik niet dat ik dit zal doen.

Door Stijn De Meyere, 11 December 2008

Reacties