Mirrors Red Band Trailer

Zelf kan ik Kiefer Sutherland niet meer los zien van Jack Bauer uit 24. De vloek van zo lang een dergelijke rol te spelen is dat je snel getype-cast wordt. Nu ook in Mirrors speelt Kiefer Sutherland een agent, een ex-agent. Maar het gaat hier wel om een heel andere film.

Mirrors is de zoveelste remake van een Aziatische horror film. Deze keer niet van Japanse maar van Zuid-Koreaanse bodem. Dergelijke horror remakes zullen nooit op veel sympathie kunnen rekenen van de critici maar de trailer ziet er niet al te slecht uit. In eerste instantie vind ik Kiefer Sutherland en Amy Smart wel een vreemde keuze voor dit type film, maar het kan werken.

Hopelijk is deze Red Band trailer een referentie voor de film zelf en vervallen ze niet in al te veel grafisch geweld.

Sutherland speelt Ben Carson, een ex-politie agent, die een job aanneemt als nachtwaker in een verlaten winkelcentrum.  Kort nadat hij met zijn nieuwe job begonnen is begint hij zaken te zien in de spiegels. Uiteindelijk beginnen deze geesten zich steeds meer te manifesteren en volgen ze hem zelfs tot in zijn huis. Het is nu aan Ben om uit te zoeken wat deze geesten hem proberen duidelijk te maken voor het te laat is.

Mirrors is nu te zien in de zalen.

Door Stijn De Meyere, 15 September 2008

Reacties