Mamma Mia! Trailer

Preview: Mamma Mia!

De muziek van Abba leeft nog steeds onder mensen. Zo een tien jaar geleden is de musical Mamma Mia! van start gegaan. Een musical gebaseerd op de liedjes van Abba. Het is een wat ander om een verhaal rond op te bouwen. Het is een succes geworden, de musical gaat de wereld rond en speelt nog steeds voor uitverkochte zalen.

Op zo een succesformule wordt uiteraard verder gebouwd... met een film. Je kon hem in juli al bekijken in avant-première op de Wilkinson American Movie Days. De rest van ons kan hem nu gewoon in de zalen bekijken.

Sophie, gespeeld door Amanda Seyfried, gaat trouwen en ze wil heel graag dat haar vader haar weg geeft aan haar toekomstige. Het enig probleem is dat ze niet weet wie haar vader is. Nadat Spohie stiekem het dagboek van haar moeder leest ontdektze dat ze drie mogelijke vaders heeft. Om er achter te komen wie van de drie haar vader is nodigt ze hen alle drie uit, met alle gevolgen vandien.

Het ziet er in de trailer allemaal zeer opgewekt en feestelijk uit. Het verhaal is denk ik niets waard, maar de muziek werkt wel aanstekelijk. Als je van Abba houdt ten minste. En Pierce Brosnan? Acteert die nog?

Door Stijn De Meyere, 12 September 2008

Reacties