Wall•E Trailer

wall_e.jpg

Vorig jaar kregen we al de teaser te zien van de nieuwste PIxar film Wall•E. Ze zitten daar duidelijk niet stil. Wall•E is een product van dezelfde brainstorm sessie waarin onder andere ook Monsters Inc. en Finding Nemo bedacht werden. Als we de evolutie bekijken van Pixar dan mogen we zeker zijn dat er ons weer een heus avontuur te wachten staat.

In de teaser van vorig jaar kregen we bitterweinig te weten over het eigenlijk verhaal. We weten dat het verhaal zich 700 jaar in de toekomst afspeelt, dat de planeet Aarde verlaten is en dat er een ongelooflijk schattige robot in meespeelt. Hoe ze bij Pixar een robot zo schattig hebben kunnen maken is me een raadsel.

Vooral de variatie op het introotje van Pixar zelf vond ik heel plezant. Zo zien we Wall•E voor het eerst in actie terwijl hij de lamp gaat vervangen.

Sinds gisteren is er een nieuwe trailer te zien op Apple Trailers. Hieruit is al heel wat meer te leren over het verhaal. Na zijn 700 jaar eenzaamheid krijgt Wall•E eindelijk bezoek. En hij lijkt verliefd te worden. Ik ben benieuwd waar dit naartoe gaat.

Bekijk bij de Apple Trailers ook even de 'Vaccuum Vignette'. Hilarisch.

De film zal bij ons tijdens de zomer in de zalen komen.

Door Stijn De Meyere, 13 Maart 2008

Reacties